Vajza nga Drenica live nga Shqipëria: o Edi Rama hiqi ato rampa, se nuk ka kufi për ne

Ka tri ditë që të gjithë shqiptarët anembanë botës janë solid.arizuar me banorët e pr.ekur nga tër.meti i së martës që god.iti Shqipërinë. Emine Imeri nga Skenderaj është një nga shumë vajzat dhe djemtë nga Skenderaj që ndodhet në Durrës, ku janë dërguarn dihma për banorët e pre.kur nga tër.meti. Ajo ka qenë shumë e zë.shme duke i sig.uruar banorët se sonte të gjithë ata që duan do të transportohen drejt Kosovës me p’oshtë shihni deklaraten e saj.