Vajza nga Kosova që puth meshkujt e ndryshëm në kryeqendra botërore

Kosovarja ka marrë vëmendjen e madhe në rrjetet sociale me një postim që tashmë ka marrë gati gjysmë milion pëlqime.

Vajza me emrin Kristiana Kuqi ka bërë një postim me të vërtetë interesant në profilin e saj në Twitter.

Ky postim tashmë ka marrë vëmendjen e botës dhe po komentohet e shpërndahet gjithandej shtype rekl,am dhe shiko vide,on: