Vajza nga Puka: Shoqja më kërkon që të bëj diçka të Turpshme, ose Ajo do të më…

Historia shokuese është rrëfyer, “Jam një 16 vjeçe nga Puka dhe jam nxënëse shumë e mirë në mësime. Jam shumë simpatike. Nuk kam qenë asnjëherë e lidhur edhe pse një djalë më pëlqen shumë fort. E kam në shkollë. Unë kam një shoqe të ngushtë që është 17 vjeçe dhe ajo ka patur 2 të dashur deri më tani. Por Shoqja ka 2 ditë që s’më flet dhe tani jam shumë keq, per arsye se…..per te pare videon e plote shtip ne reklamm