Vajza që ska ndalizoi emisionin e Rudinës për se.ksin tresh: Gjithmonë kam eksperimentuar, me veten dhe…

Armida dhe Chaiza e kanë pranuar publikisht se kanë bërë s.eks treshe bashkë me burrin e Armidës. Që të dyja edhe Armida edhe Chaiza janë mama dhe gra në karrierë, ato tregojnë që pas natës së se.ksit treshe, nuk kanë pasur më asnjë raport tjetër se.ksu.al.

Por dje, Armida Elezi e ftuar në “Top Show Magazine” thotë se gjithmonë e më shumë femrat kërkojnë të dinë rreth sek.sit.

Armida shprehet se gjithmonë ka eksperimentuar me veten dhe partnerin.

“Unë kam qenë njeri shumë kurioz të eksperimentoja me veten dhe partnerin dhe duke u nisur nga ky pasion e kam shprehur këtë gjë. Unë mendoja se ishte mëse normale për mua. Por vura re se në diskutimet e duhura unë isha normalja, për pjesën që unë doja të eksperimentoja dhe të njihja trupin tim. Gjithmonë kam eksperimentuar me veten dhe partnerin, i kemi eksploruar të gjitha fantazitë tona, madje edhe me një person të tretë”!