Vajza shkon për të kërkuar punë , por shefi i thotë që duhet të ulet në gjunjë dhe t’i ja …(FOTO)

Të rinjtë shpesh u drejtohen pozicioneve më të “arritshëm” ku me pak fjalë “nuk u duhet mik” për ta fituar e megjithatë edhe këtu u duhet të përballen me sfidat e jetës. Mirësjellja është kthyer në një vlerë të harruar për shqiptarët prej kohësh tashmë. Shumë punëdhënës kanë implementuar në sistemin e tyre të punësimit, diktaturën dhe sjelljen egoiste e të pasjellshme ndaj personave tek të cilët mbështeten për punën e tyre. Per te pare vi,,deon e plote shtip ne rek.kllamen qe eshte nen kete shkrim