Vajza shkon për të kërkuar punë si shitëse, përgjigja e shefit e lë pa fjalë

Realiteti shqiptar për të gjetur punë në profesion pas mbarimit të shkollës, është i pashpresë.

Të rinjtë shpesh u drejtohen pozicioneve më të “arritshëm” ku me pak fjalë “nuk u duhet mik” për ta fituar e megjithatë edhe këtu u duhet të përballen me sfidat e jetës.

Mirësjellja është kthyer në një vlerë të harruar për shqiptarët prej kohësh tashmë per me shume info ndiqe videon e me poshtme.$htipe relameen dhe shiko videon.