Vajza vjedh portofolin në bllok por harron detajin që do e “fundosë”, farmacistja: Më kthe gjithçka

farë mund të vjedhë një person? Arsyet janë të ndryshme dhe të diskutueshme, por rrallë mund të justifikohen për nga qëllimi.
Kështu, në një farmaci në zemër të Tiranës një zonjë ka vjedhur portofolin e farmacistes. E gjithë skena i ngjason atyre të shkruara nga regjisorët, por ja që ka ndodhur paraditen e sotme $htype relamen e meposhtme dhe shiko videon se si vajza ia vjedh portofolin kamerat e sigurise ne lokal kane filmuar rastin