Vajzat nga Shqipëria: Më mirë ma.rtohemi me Serbë se sa me Kosovarë

Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave. Këtë e kanë vërtetuar disa komentues të Telegrafit serb të cilët kanë thënë se këto martesa janë të gabuara.Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese, i respektojnë burrat dhe familja për to është e shenjtë. Deklarata del duke e shtyppur rek,lamen poshte shkrimin.