“Vajzat shqiptare nuk dinë të kërkojnë s.eks as te bejne”, habit balerini shqiptar

Teksa iu kerkuar që të thoshte tri gjërat që urren më shumë tek gjinia femërore në vend, ky i fundit pa u menduar shumë tha se nuk i pëlqen fakti që, kur duan të bëjnë s.e.ks, nuk dinë ose kanë turp t’a kërkojnë.“Nuk kanë lirshmëri qoftë edhe në kërkimin e se.ksit, në qoftë se një femër i duhet për të bërë s.eks, ka turp të t’a thotë. Duhet të shtrëngohet…..”- u shpreh Graciano duke shtuar se nuk ka kuriozitet kur një femër e ngacmon vetë, nuk i shijojnë gjërat aq thjeshtë. Për më tepër ndiqni intervistën e plotë sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: