Valbon Krasniqi jep lajmin e madh për koro,nav,Irusin në Kosovë

Këtë e themi me një kujdes të matur kur themi drejt fundit të epidemisë, por trendi është jashtëzakonisht pozitiv, sot në mesin e këtyre të shëruarve është edhe gruaja shtatzënë”, tha Krasniqi, në RTV21.

Ai tutje tregoi se për herë të parë në Kosovë, që prej shfaqjes së coronavirusit, numri i të shëruarve është më i lartë se i personave aktivë me COVID-19..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME

“Kemi vetëm 350 raste aktive. Disa nga ta një numër i vogël në klinikë të shtirë dhe shumica nëpër shtëpitë e tyre”, tha Krasniqi..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME