Vali Carleone: E lash Miss Botën, veç pse është më e mira në botë

Vali Carleone: E lash Miss Botën, veç pse është më e mira në botë

Këtë javë i ftuar në emisionin N`Kosovë Show, ka qenë personi karizmatik Vali Carleone

Vali Carleone nga Gjilani, ka treguar në emisionin e Shpetim Deskut për lidhjen e tij me ‘Miss Botën’, shkruan AlbanienShow

Se çfarë ka thënë Carleone, shikojeni videon më poshtë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: