Vali Carleone flet për rastin e Pacollit: Ai është… (VIDEO)

Është rikthyer Vali Corleone i njohur edhe si “ Princi nga Gjilani”. Ai këtë javë ka qenë n’Kosovë show. I njëjti ka folur edhe për Covid -19 dhe ka thënë që ai u bë nga mafia më e madhe në botë .Vali foli edhe politikën në veçanti për Presidentin e Kryeministrin madje edhe raportet e tij dhe të tyre me Ameriken …Shikojeni videon poshtë: