Vali Carleone ndal intervistën për ta respektuar Ezanin

Princi nga Gjilani i quajtur Valentino Carleone, ka qenë i ftuar këtë javë në emisionin më të shikuar në trojet shqiptare, N`Kosovë Show

Në këtë emision i ashtuquajturi ‘Kingu’ ka folur për virusin COVID-19, për liderët politik vendor e ndërkombëtar, njofton Albanian ShowMegjithatë ajo e cila ra në sy është momenti kur thirret Ezani në Gjilan dhe Princ Carleone ndal intervistën për ta respektuar Ezanin.Ndiqeni videon më poshtë.$htipe relameen dhe shiko vid,e,on me poshte.