Vali Corleone i ofron Bleones 500.000 euro për ta bërë në intervistë Live! Përgjigja e Bleonës shkatrron kingun!!!

Vali Corleone i ofron Bleones 500.000 euro për ta bërë në intervistë Live! Përgjigja e Bleonës shkatrron Kingun.
Kingu VALI CORLEONE gjate intervistës qe ishte dje i ftuar ne tv 21 ku ishte mysafire edhe Bleona Qerreti, ai direkt i tha se i jep 500.000 për një natë ne shtrat..POR ÇFARË I THA BLEONA: “unë dua një burrë që më rrah 3 herë në ditë e jo një mashkull laper si ti shtyp nmbi relamen dhe shihni vid.eo