Vali Corleone “zbulon” origjinën e korronaviirusit: Është lëshuar me drona (Video)

Vali Corleone “zbulon” origjinën e korronaviirusit: Është lëshuar me drona
Vali Corleone, personazhi i famshëm i shoëbizit në Kosovë, ka teorinë e tij se si është përhapur korronaviirusi.
I pyetur te “Kafeneja Jonë” rreth viirusit që ka shkaktuar deri tani mbi 240,000 viiktima, Vali tha se beson që është krijuar në la borator privat dhe është shpërndarë me dron, Kingu e zbulon si erdh Korrona viruusi
Ndiqni videon: