Vali Corleone:Kornonavirusin do ta zhduki për 2ditë sa fola me.. (Video)

Ai është rikthyer bujshëm si kryefjalë e rrjetit me një tjetër deklaratë të çuditshme që ka bërë në emisionin “Elite Show”. Vali Corleone u shpreh se nuk kishte qenë shumë prezent në media pasi po merrej me çështje të rëndësishme globale.. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak