Vallëzimi i “nxehtë” i këtyre vajzave ka mbledhur rreth 4 milionë shikime në Facebook

Shishat janë bërë trend i vërtetë në Kosovë, sidomos këtë verë.

Por, ekziston një video e një vallëzimi me to në Facebook që ka kaluar 3 milionë shikime.

Nuk dihet nëse video është realizuar në ndonjë qytet shqiptar, por është postuar në një faqe shqiptare ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: