“Vari k in!”/ Ten sioni për zëvëndësimin e tij, Ronaldo e tepron me fjalët ndaj Sarrit

Sipas asaj që ka publikuar “Tuttosport”, gazetë torineze shumë pranë Juventusit, gjatë momentit të zëvendësimit, Cristiano Ronaldo ka përdorur këtë shprehje teksa po dilte nga fusha e blertë dhe po kalonte pranë trajnerit Maurizio Sarri: “Porra caral ho!”.

Një shprehje e krahasueshme në italisht me “che caz zo!”, ose nëse e themi në gjuhën shqipe, edhe pse në mënyrë vulgare “vari k…”! Një ofendim jo për trajnerin, po e thënë ndoshta edhe në moment nervozizmi që gjërat nuk po i ecin si do të donte…