Vatikani “ua fal gjunahet” krejt personave të prekur nga koronavirusi

Kisha Katolike të premten ka vendosur t’u ofrojë falje të mëkatëve personave që janë prekur nga koronavirusi. Sidoqoftë, këtë e ka bërë me disa kushte. Në dekretin e publikuar të premten nga Vatikani përfshihen edhe punëtorët shëndetësorë dhe njerëzit që luten për mirëqenien e tyre. Nga Kisha Katolike mund të falen edhe të afërmit që përkujdesen për familjarët e sëmurë. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte