Vazhdojnë martesat ndërmjet Shqiptareve dhe Serbëve, ja kush është Mësiti s’mund ta besoni

Nuk janë të pakta rastet e shqiptareve që për martesë zgjedhin burra serbë.Për çudi kjo bëhet edhe më “e jashtëzakonshme” kur në fokus të saj janë vetëm martesat që lidhin shqiptaret me serbët.Madje, ata të cilët i besojnë kësaj agjencie në gjetje të fatit të tyre, nuk ngurrojnë që aty t’i publikojnë të dhënat personale. Kështu në faqe ka raste, që sipas agjencisë kanë përfunduar në martesa të suksesshme.