Vd es 5 ditë pas dasmës 19-vjeçarja, burri në gje ndje të rë ndë. Policia jep detajet e para për ngjarjen

Vd es 5 ditë pas dasmës 19-vjeçarja, burri në gje ndje të rë ndë. Policia jep detajet e para për ngjarjen

Një çift i sapomartuar, vetëm 5 ditë më parë, janë vetë he lmuar për arsye ende të paqarta, duke bërë që nusja e re vetëm 19 vjeçe të humbasë jetën kurse dhëndri ndodhet në spital duke lu ftuar me vd ekjen.Panorama mësoi se vik tima quhet Rezarta Hajdari, ndërsa bashkëshorti i saj quhet Olsian Hajdari ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: