Veliu: Albin Kurti është trad htar, jo unë. Ai e tra dhtoi Kosovën!

Ish- ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, ka thënë se Albin Kurti e ka fshehur arsyen e vërtetë të ikjes nga qeverisja.

Veliu tha se Kurti ka tradhtuar dhe po tradhton Kosovën dhe ka sabotuar e po saboton Kosovën dhe qytetarët e saj shtyp rek klamne shiko vjideo.