Vëllai I Norës Feston Ditëlindjen, Shikoni Çka Bën Roberti Për Të

Sot vëllai i vëtëm i motrave Istrefi feston ditëlindjen. Përveç motrave dhe familjarëve të tjerë, Bledi urim të veçantë mori edhe nga ish-burri i motrës së tij të madhe Norës, përcjell ORAinfoRoberti zgjodhi që ta urojë vëllain e Norës me fjalët më të bukura.Ai nuk harroi t’i thotë edhe sa e do atë. Shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote i cili lajm po le na mne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjithe rrjetet dhe me gjere.