Vëllezërit ndahen për një jetë më të mirë, lot dhe pikë llim në autobusin për në Gjermani (Video)

Ora 9 e mëngjesit në stacionin e autobusëve në Gostivar Përqafime dhe lot. Vëlla me vëlla po ndahen, e kur do të takohen serish asnjëri nuk e di.
Valixhet i kanë bërë gati për tu nisur drejt Gjermanisë, ose në ndonjë shtet tjetër të Evropës, nuk ka rëndësi, ku të gjejnë punë. Familjarët vështirë po i përballojnë ndarjet me më të dashurit e tyre. Per te pare videon e plote shtyp ne rekl,amen me poshte dhe video hapet per 5 sekonda