Vendin e Loredanës në koncertet e Mozzik dhe Getinjos e zuri kjo këngëtare që të gjithë e doni!

Vendin e Loredanës në koncertet e Mozzik dhe Getinjos e zuri kjo këngëtare që të gjithë e doni!

Çifti i shumë përfolur Mozzik dhe Loredana prej më shumë se një muaji kanë njoftuar ndarjen jo vetëm jetën private por edhe në atë profesionale. Nëse ishim mësuar që nëpër ture e koncerte ti shihnim gjithmonë bashkë, tashmë ata po vijojnë karrierën profesionale vetëm.Por nëse Loredanën deri tani e kemi parë të vetme nëpër koncerte, Mozzik ka vendosur që të ftojë Kidën të performojë së bashku me të dhe Getinjon ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: