Vendosi shami në sy! Studentja mirditore hi.dhet nga kati i 11-të i pallatit, bri.tmat e saj i degjon gjithë qytetin

Vendosi shami në sy! Studentja mirditore hi.dhet nga kati i 11-të i pallatit, bri.tmat e saj i degjon gjithë qytetin

Një ngjarje e rë.ndë raportohet të ketë ndodhur orët e vona të mbrëmjes së djeshme në qytetin e Rrëshenit.
Mësohet se një vajzë e re i ka dhë.në fund jetës, duke u hedhur nga kati i 11-të i pallatit.
Vajza quhej Adela Gjoka dhe ishte studente në vitin e fundit në fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit në Tiranë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: