Vetë do të bëhet kryeministër, por ja ku i punon vëllau Albin Kurtit

Vetë do të bëhet kryeministër, por ja ku i punon vëllau Albin Kurtit

Këta janë dy vëllezërit e Albin Kurtit.

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, shumë pak ose pothuajse hiç mund të shohim që ekspozon gjëra nga jeta private.Deri më tani përveç bashkëshortes dhe vajzës nuk kemi parë ndonjë anëtare të familjes së tij , të cilët i ka publikuar nëpër rrjete sociale.

Kurti ka dy vëllezër, Arianit dhe Taulant Kurtin ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: