Vetë i moshuar me flokë e mjekër të thinjura, po shikoni çfarë grua të re e të bukur ka ‘Feka’

Aktori Shkumbin Istrefi ka kohë që është pjesë e skenës së aktrimit dhe gjithmonë ka qenë i pëlqyer shumë nga publiku.Por, ai u bë tejet i kërkuar që kur luajti rolin e Fekës në serialin Kafeneja Jonë, përcjell ORAvip, .Talenti dhe origjinaliteti i tij i shprehur te ky personazh e bëri atë tejet të veçantë/LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on