Vetëm 3 % e njerëzve mund ta gjejnë numrin që vjen pas në këtë varg/E gjeni dot ju?!

A jeni ekspert në gjetjen e zgjidhjeve logjike? Le ta testojmë trurin tuaj. Ky artikull do t’ju ndihmojë të sfidoni fëmijën brenda jush dhe të përmirësoni aftësitë tuaja intelektuale.

Këtu është një seri numerike që ndjek rregulla të caktuara.

Cili numër është tjetër dhe pse?

2 + 5 = 7; 7 + 1 = 8

5 + 8 = 13; 13 + 1 = 14

8 + 14 = 22; 22 + 1 = 23.