Vetëm vd ekja më ndan nga Nora, Robert Berisha lë pa fjalë të gjithë me deklaratën e fundit (Video)

Kam thënë në një intervistë, madje, “vetëm vdekja më ndan” dhe është e vërtetë, vetëm vdekja të ndan nga nëna e fëmijës tënd. Kështu që gjithmonë do të jem babi i Renée-së dhe gjithmonë do të jemi bashkë, se kemi Renée dhe ishalla e kemi shëndoshë e mirë derisa të plaket shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: