Vetëvritet rreshterja e policisë në Gjilan, Ajtene Islami

Vetëvritet rreshterja e policisë në Gjilan, Ajtene Islami

Gjilan – Është vetëvrarë rreshterja e policisë sot në Gjilan tek varrezat e qytetit. Sipas burimeve tona ajo kishte shkuar tek varri i motrës së saj, që kishte vdekur nga një sëmundje e rëndë para disa muajve. Policia megjithatë rastin e quan vdekje e dyshimtë dhe hetimet ende po vazhdojnë.

Është vetëvrarë rreshterja e policisë Ajtene Islami nga Gjilani tek varrezat e qytetit në Gjilan. Sipas burimeve tona ajo është vetëvrarë tek varri i motrës së saj e cila kishte vdekur para disa muajve nga një s’mundej e rëndë.

Policia dhe prokuroria janë në vendin e ngjarjes ndërsa Ismet Hashani tha se rasti po kualifikohet si vdekje e dyshimtë./rajonipress/