“Vetja ime mund ta dijë kë dua unë”/ Studentja befason të gjithë, vendos për të bashkëjetuar me 61 vjeçarin

“Vetja ime mund ta dijë kë dua unë”/ Studentja befason të gjithë, vendos për të bashkëjetuar me 61 vjeçarin

Një studente 19-vjeçare ka treguar eksperiencën e saj me një burrë shumë herë më të madh në moshë, 61 vjeç.

Urszula Grzelak nga Varshava, Poloni, ishte 16 vjeç kur shkoi në Britani për të takuar familjen.

Ajo takoi aty Nigel Thorpe nga Oksfordi, i cili ishte mik i tezes së saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: