Veton Surroi: Flamuri i Kosovës i përngjan një peshqiri në një hotel të Turqisë

Surroi mendon se flamuri i kaltër, me hartë e yje i përngjan një peshqiri në një hotel të Turqisë. ‘’Gjatë dhjetë vjetëve qytetarëve ua kanë treguar një që, siç kam shkruar në libër, i përngjan më shumë peshqirit të një hoteli në Turqi (sepse vetëm atje kam parë që hotelet kanë më shumë yje se pesë, si ky pretendent flamuri), sesa një ilustrimi estetik të vendit dhe qytetarëve të tij me p’oshtë shihni deklaraten e tij.