Vid Eo Që Është Bërë Virale, Djaloshi Me Sindromin Down Duke E Mbështetur Shokun E Klasës Me Autizëm

Vid Eo Që Është Bërë Virale, Djaloshi Me Sindromin Down Duke E Mbështetur Shokun E Klasës Me Autizëm

Pamje e një djaloshi me Sindromë Down duke e mbështetur shokun e tij të klasës me autizëm, është bërë virale duke ngrohur zemra e milionave njerëzve të cilët kanë parë këtë video.E incizuar nga një mësues në Meksiko, i riu i kujdesshëm shihet duke u përpjekur ta qetësoj shokun e tij i cili po qante dhe duke ia fshirë lotët.Dashuria dhe empatia e shfaqur në këtë video ka prekur zemrat e njerëzve në mbarë botën, duke reflektuar tek çdo kush që ka njohur një fëmijë me nevoja të veçanta.Ju mund ta shikoni këtu videon e cila është shikuar nga 20 milionë njerëz….per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni