Vide ekslusive / Pritet të plas Eksp.losiv në këtë Hotel kujdes…VIDEO

Vide ekslusive / Pritet të plas Eksp.losiv në këtë Hotel kujdes…VIDEO

Thirrje te gjithe shqiptarëve që janë në Durres:

Hotel “Ljubjana” ne Durres i cili eshte gati per tu shembur nga termeti, ne podrumi e tij ka me shume se 2 tone gaz dhe cdo moment pritet shperthimi i tij.

Rrini sa me larg ketij hoteli ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: