Vide Exlusive: Sërisht te rmet i fuqi shëm në Durrës

Video eksulsive / E FUNDIT Tërmet në Durrës, kjo është shkalla e rihterit eshte kjo.Sot në orën 15:53 ka ndodhur një tërmet në qytetin e Durrësit, shkruan Insajderi.

Sipas njoftimit, shkalla e rihterit ishte 4.5 ndërsa nuk thuhet se është dëgjuar ndonjë lëkundje ja dhe video e keni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni: