VIDEO / ​Gashi: Nëse I Dhemb Me Të Vërtetë Zemra Kurtit Për Këtë Që Po Ndodh, Pse Nuk E Merr Përgjegjësinë?

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së Arben Gashi ka deklaruar se kryeministri në detyrë Albin Kurti, pas shkresës së presidentit Hashim Thaçi, ka dy zgjidhje për të dalë nga kriza aktuale, pas rënies së qeverisë me mocionin e mosbesimit të iniciuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës.Ai tha se kryeministri në detyrë duhet ta dërgojë emrin e mandatarit siç e ka kërkuar presidenti Thaçi, ose ta refuzojë, në mënyrë që të hapet rruga për formimin e një qeverie tjetër ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: