VIDEO / A ka jetë pas vdekjes? Trondit shikuesit me përgjigjie Hetem Ramadani!

Hetem Ramadani, në emisionin “Kojshia Show” ka thënë se vdekja ekziston sa jemi gjallë, pasi që mendojmë se kemi me vdekë.
Shikojeni përgjigjen e plotë të Hetem Ramadanit kur pyetet se a beson në jetën pas vdekjes JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI DO BEFASOHENI: