VIDEO/ Al kol, muzikë dhe gjysmë të zhv eshur, ditëlindja e Ronela Hajatit

Para ditsa ditësh ajo bëri 31-vite jetë, e ndërsa mbrëmjen e djeshme ka zgjedhur që të mbledh miqtë për të festuar.

Mes të ftuarve VIP e jo vetëm, nga pamjet e publikuara në Instagram, Ronela me miqtë i ka vënë “fl akën” ditëlindjes.

Në një video, Ronela shihet me miqtë duke festuar mes tyre, vajza me bi kini dhe meshkuj pa bluzë, duke bërë një super atmosferë.