VIDEO / Danke Angela, Gjermania hap dyert nga Marsi, ja se cilat detaje duhet te keni parasysh

Gjermania ka nevojë për të paktën 260,000 punëtorë të rinj emigrantë çdo vit për të përmbushur nevojat e saj. Vendi që po na merr infermierët, ofron punë edhe në bujqësi, paga deri në 150 euro dita.

Nëse vendi ynë është duke u varfëruar gjithmonë e më shumë, e të gjithë ankohen për mungesën e vendeve të punës, lajme të mira vijnë nga Gjermania JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: