Video/ Dasma “lahet” në g ja k, salla kthehet në “a renë” b oksi (Video)

Dita e dasmës është kthyer një t m err për një çift në Ëolverhampton pasi filloi një s herr masiv.
Raportohet se tre persona u dë rguan për mjekim në spital pas pl agëve të marra. Mësohet se shkaku i z ishte fli rtimi mes dy personave nga familja e nuses dhe e dhëndrit ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: