VIDEO Dy grat Shqiptare në Zvicër ndahen nga burrat e tyre dhe martohen me njëra-tjetrën

Gratë e paidentifikuara, të moshave 28 dhe 32 vjeç, i dhanë besën martesës së tyre në gjykatën e tyre lokale në Zürich, të Zvicres sipas Blick, transmeton Zemrashqipes.com. “Dy gra që jetonin në zonën e Stacionit të Policisë Opfikon të Zürich erdhën në zyrën time të premten dhe u martuan me njëra-tjetrën,” tha nënkryetari P.O Dy gratë kanë qenë në dashuri për shtatë vitet e fundit, por u martuan me burra kundër vullnetit të tyre shiko videon emeposhtme: