Video e papublikuar: Momenti kur rrëzohet ndërtesa në Durrës

Video e papublikuar: Momenti kur rrëzohet ndërtesa në Durrës

Video e papublikuar: Momenti kur rrëzohet ndërtesa në Durrës.
Tërmeti i fu’qi’shëm, i cili god’iti Shqi’përinë mën’gjesin e djeshëm, ka shkaktuar deri më tani dhjetëra viktima dhe dëme të mëdha, sidomos në zonat e Durrësit dhe Thumanës kishte shumë shk’atrrime te objekteve ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: