VIDEO / E veshur me fustan të bardhë të nusërisë, shkon të varri i të fejuarit në ditën kur është dashur të martohen

Kjo fotografi prekëse shfaq Jessica Padgett, e gjunjëzuar para gurit të varrit të Kendall James Murphy, transmeton Gazeta Press

Murphy, që ishte zjarrfikës në Montgomery të Indiana, kishte humbur jetën tragjikisht në nëntor të vitit të kaluar, kur kolegu i tij Colby Blake që po ngiste veturën në të cilën ishte edhe ai, u përplas me tri vetura tjera derisa po lëviznin me shpejtësi për të shuar zjarrin në një zonë3 shtipe hapsiren relamuese dhe shiko pamjet se cfare ben kjo nuse para vorrit e te fejuarit.