Video e vitit / Kryeministri fshihet në frigorifer që të shmangë intervistën

Kryeministri britanik, Boris Johnson, është fshehur në një frigorifer për të shmangur intervistat e gazetarëve të programit ITV1 show.

Për të mos u përballur me reporterët, Johnson, siç u tha, kishte hyrë në një dhomë të lëvizshme frigoriferike ndërsa ndodhej në Pudsey, West Yorkshire ku po ndihmonte në shpërndarjen e qumështit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: