Video eklusive Rita Ora dhe Bebe Rexha mobilizohet për të ndihmuar Shqipërine

Bebe Rexha dhe Rita Ora është një nga artistet e shumta që po japin kontributin e tyre për përkrahjen e Shqipërisë në këto ditë të vështira.

Bebe Rexha edhe Rita Ora ka konfirmuar se shumë shpejt do udhëtojë vetë në Shqipëri për të ndihmuar familjet e prekurve nga tërmeti.Këngëtarja me prejardhje nga Dibra ka krijuar edhe një fondacion ‘Gofundme’ ku deri më tani janë arritur një shumë të madhe shtype rekl,am dhe shiko vide,on: