Video ekslusive / E FUNDIT Tër metet shk undin Greqi, Itali e Turqi

Video ekslusive / E FUNDIT Tër metet shk undin Greqi, Itali e Turqi

Toka vazhdon të lëkundet, por tani më “pika e nxehtë” është Greqia dhe Turqia. Duke parë lëkundjet e regjistruara së fundi duket se pas Shqipërisë vala e goditjeve po lëkund Turqinë dhe Greqinë fqinje.

Kështu gjatë natës janë regjistruar lëkundje me magnitudë 5.4 në Greqi, 2.5/ 4.8 e 4.5 në Turqi”>Turqi. Po ashtu edhe disa ditë më parë u regjistruan tërmete të forta në Italinë veriore, ku vetëm brenda 12 orëve u regjistruan 36 lëkundje ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: