Video ekslusive / Kjo është “vajza e Lecit” një super bukuroshe, do befasoheni!

Video ekslusive / Kjo është “vajza e Lecit” një super bukuroshe, do befasoheni!

Vesa Krajkova që në publik u paraqit nga disa mediume si vajza e humoristit tashmë të ndjerë Ibrahim Krajkova – Leci, në fotot e fundit do iu “çmend”.Është vërtet një vajzë me stil, ani pse nuk është vajza e Lecit, ajo e fitoi famën ndoshta pa e kërkuar fare, dhe krejt kjo duke i falënderuar ndonjë gazetari i cili nuk ka pas njohuri aq të mëdha për familjen e të ndjerit “Leci”, kur kishte shkruar për këtë bukuroshe që do ta shihni tani shtype rekl,am dhe shiko vide,on: