VIDEO EKSLUSIVE Kosovari vr’et pol icin Kuf itar  në Mal të Zi

VIDEO EKSLUSIVE Kosovari vr’et pol icin Kuf itar në Mal të Zi

Pjesëtari i Policisë Kufitare M.L. ka vd ekur gjatë ditës së sotme në spi tal pasi u pl agos rën ndë me ar më zjar ri në qytetin Igalo në Mal të Zi.

Siç ka mësuar TVCG, të dyshuarit pasi u përpoqën të shpëtonin në kufi kishin sul muar pol icinë, të dysh uarit u arre stuan në Sutorina ja si ndodhi e gjitha shtypeni rekl,am dhe shikojeni: