Video ekslusive / Shkencëtarët në panik: Diçka po fluturon drejt Tokës

Video ekslusive / Shkencëtarët në panik: Diçka po fluturon drejt Tokës

Diçka e çuditshme po fluturon drejt nesh. Diçka e vogël dhe e ftohtë dhe jashtëzakonisht e shpejtë. Askush nuk e di se nga vjen apo ku shkon.Kjo është një kometë ndëryjore – një top i lashtë i akullit, gazit dhe pluhurit, i formuar në rripat e akullt të një ylli të largët, i hedhur nga graviteti në rrugën e saj drejt nesh, shkruan ‘Washington Post’ ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: